1890年-2020年

Ginger Ray White Confetti Filled Clear Party Balloons Party Decorations Rustic Country 5 Pack

Buy Ginger Ray White Confetti Filled Clear Party Balloons Party Decorations - 5 Pack - Rustic Country: Balloons - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Each pack contains five clear balloons measuring 12" (D) with white confetti inside. 。 The confetti measures 1cm (D). String is not included. 。 Made from natural latex 。 Perfect for birthday parties, hen dos, anniversary celebrations and milestone birthdays. 。 Part of Ginger Ray's Rustic Country Range 。 Our 'White Confetti Filled Balloons' are an easy way to create a dreamy atmosphere. The chic white confetti gives a romantic feel as it floats around the balloon - guests will fall in love with your wedding décor! Blow these beautiful balloons up with a mixture of helium and air and give the confetti a shake to wake! Place around your venue with our 'Just Married' hessian bunting for a rustic country wedding of dreams. Each pack contains five balloons measuring 1" (D). The confetti measures 1cm (D). String is not included. 。 。 。