1890年-2020年

Qualatex Foil Balloon 12922 ROUND QUARTZ PURPLE 18,

Qualatex Foil Balloon 12922 ROUND - QUARTZ PURPLE 18',: Kitchen & Dining. Buy Qualatex Foil Balloon 12922 ROUND - QUARTZ PURPLE 18", : Balloons - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Includes self sealing valve - self-sealing valve prevents the gas from escaping after it's inflated. 。 Inflate with helium or air - the balloon can be inflated with a helium Inflator or with air using a balloon air Inflator. 。 Balloon comes uninflated. 。 Mylar/ foil balloon. 。 Accent your party decor with this solid Color 8 inch round - quartz Purple foil Mylar balloon. Incorporate this round balloon into a balloon bouquet, on top of balloon columns or other balloon decor. Add Color coordinating mylars and latex balloons for the ultimate balloon bouquet! this balloon includes a Self-Sealing valve, preventing the gas from escaping after it's inflated. The balloon can be inflated with helium to float or with a balloon air inflator to hang. Balloon arrives uninflated. Round - quartz Purple foil Mylar balloon 8" unpackaged by 。 。 。