1890年-2020年

Multicolored 36 Anagram 32547 Fun to Be O-N-E Boy Foil Balloon

Anagram 32547 Fun to Be O-N-E Boy Foil Balloon, 36', Multicolored: Kitchen & Dining. Anagram 32547 Fun to Be O-N-E Boy Foil Balloon, 36", Multicolored: Kitchen & Dining. Includes self sealing valve - self-sealing valve prevents the gas from escaping after it's inflated 。 Inflate with helium or air - the balloon can be inflated with a helium Inflator or with air using a balloon air Inflator 。 Balloon comes uninflated 。 Mylar/ Foil Balloon 。 Accent your baby Boy or baby shower themed party with this 36 inch large unique shape fun to be o-n-e Boy foil Mylar balloon. The perfect balloon for your baby Boy or baby shower party, this 36 inch party balloon is great for setting the scene! This balloon includes a Self-Sealing valve, preventing the gas from escaping after it's inflated. The balloon can be inflated with helium to float or with a balloon air inflator. Balloon arrives uninflated. Fun to be o-n-e Boy foil Mylar balloon 36" by . 。 。 。