1890年-2020年

100pcs 12 inch 2.8g/pc Clear Latex Balloons Transparent Balloon Wedding/Party/Brithday Decoration Ball Globos: Sogorge. Buy 100pcs 12 inch 2.8g/pc Clear Latex Balloons Transparent Balloon Wedding/Party/Brithday Decoration Ball Globos: Balloons - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Material: high quality latex 。 Size: 12'' (about 30cm after inflate to circle), Clour:clear 。 Total Weight: 280g Packaging Details: 100pcs/polybag . (±1-2%Or Damage is Normal , If Mind, Please Don't Buy! ) Thank you ,Best Regards. 。 Beautiful balloons are perfect for any wedding, anniversary, birthday, or other party 。 Could be fill with air or Helium.Warm Tips :Because of computer and cellphone screen , please kindly allow a little color difference in pictures. Thank you . 。 These balloons have a beautiful appearance. They're perfect for weddings, birthdays, proms, anniversaries, and so on. Notice: Balloons are made from 100% latex so they're biodegradable and sensitive to light and heat. It's best to protect them from the elements and extreme temperatures when inflated. SO it should not be inflate too big 。 。 。

100pcs 12 inch 2.8g//pc Clear Latex Balloons Transparent Balloon Wedding//Party//Brithday Decoration Ball Globos