1890年-2020年

8-Count AMNSX 5832328 American Greetings Descendants Paper Dessert Plates

American Greetings Descendants Paper Dinner Plates, 8-Count: Toys & Games. Buy American Greetings Descendants Paper Dinner Plates, 8-Count: Home & Kitchen - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 8 small party plates 。 Measures 7 in. X 7 in 。 Made in the USA 。 Disney Descendants 2 small dessert plate features a round design with a beveled edge and images of Mall's dragon symbol 。 Perfect American Greetings party supplies for a kid's birthday party or descendants-themed party 。 Your child's guests will have a wickedly good time with these Disney Descendants small party plates! Featuring a bright and colorful purple design with Mall's dragon symbol and a beveled edge, they're perfect for serving up ice cream, cake and other desserts. Package includes eight disposable round plates measuring 7 in. x 7 in. Coordinate with other Descendants-themed tableware for a spellbinding celebration!. 。 。 。