1890年-2020年

Luncheon Napkins Table Cover Mermaid Friends Birthday Party Supplies Pack for 16 Guests| Straws and Cups 16 Dinner Plates Celebrate Your Little Mermaid’s Birthday With This Mermaid Party Pack

Mermaid Friends Birthday Party Supplies Pack for 16 Guests| Straws, 16 Dinner Plates, Luncheon Napkins, Table Cover, and Cups | Celebrate Your Little Mermaid’s Birthday With This Mermaid Party Pack: Toys & Games. Mermaid Friends Birthday Party Supplies Pack for 16 Guests| Straws, 16 Dinner Plates, Luncheon Napkins, Table Cover, and Cups | Celebrate Your Little Mermaid’s Birthday With This Mermaid Party Pack: Toys & Games. Mermaid Friends Birthday Party Supplies Pack Includes: Straws, Dinner Plates, Luncheon Napkins, Table Cover, and Cups 。 24 Cedar Crate Market Brand Paper Straws in Stripes, Chevron and Dots Design, 7.75" (Made in USA) 。 16 Dinner Plates, 9" by Creative Converting 。 16 Luncheon Napkins, 7" by Creative Converting 。 1 Table Cover, 54"x102" and 16 Hot/Cold Cups, 9 oz. by Creative Converting 。 Celebrate your birthday with our brand new Mermaid Friends theme! Mermaids, sea creatures, and bright colors make for the perfect cheery birthday setting! Bundle includes dinner plates, luncheon napkins, cups, table cover, and 4 brand straws made of non-toxic, BPA free, and elemental chlorine free materials. Strong and durable for lasting fun and enjoyment! Straws made in the USA! 。 。 。

Luncheon Napkins Table Cover Mermaid Friends Birthday Party Supplies Pack for 16 Guests| Straws and Cups 16 Dinner Plates Celebrate Your Little Mermaid/’s Birthday With This Mermaid Party Pack