1890年-2020年

One is Fun Girl Birthday Party Supplies Set for 16 guests Complete Tableware and Decorations Kit Girl 1st Birthday Party Supplies Including Happy Birthday Banner and High Chair Kit

One is Fun Girl Birthday Party Supplies Set for 16 guests - Complete Tableware and Decorations Kit Girl 1st Birthday Party Supplies Including Happy Birthday Banner and High Chair Kit: BestHome and Gifts. Let the fun begin: With this special ONE IS FUN animals themed tableware kit for 16 guests. 。 One is Fun Party Supplies Kit includes – 16 lunch plates (7”) + 16 napkins + 1 high chair kit + 1 table cover in size 54X102” + 1 Happy Birthday banner. 。 One is Fun Decorations include – 1 “Happy Birthday” banner + 1 high chair kit with three pieces: 1 mini plastic pennant banner for tray front; 31-inches long, 1 plastic spill mat for under high chair; 48 x 30-inches and 1 plastic food bib. 。 With this cost effective party kit, clean up will also be a breeze. All products are made in the United States with premium quality. 。 Bonus – An exclusive Effortless Party Game ideas list by Best Homeware and Gifts to make your party extra spectacular! 。 The ONE IS FUN Party Supplies set with the adorable tiger and monkey characters will be loved by all the children at the party. All the little ones at the party will have a blast! 。 。 。