1890年-2020年

Bob Esponja Mega Huevo 6pz/ Bob Esponja Mega Egg Surprise 6pc: Toys & Games. Buy Bob Esponja Mega Huevo 6pz/ Bob Esponja Mega Egg Surprise 6pc: Party Favors - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. SIX MEGA EGG SURPRISE Bob Esponja 。 THREE DIFFERENT PRESENTATION 。 LOTS OF FUN memory game, stickers and a surprise toy 。 PLEASE CHECK ALL THE IMAGES SO YOU CAN SEE HOW THEY LOOK AND WHAT IS INSIDE 。 This surprise egg includes: Dragee, Memory game, Sticker and a surprise toy WARNING! Chocking hazard. Small parts. Not for children under 3 years. It contains Tartrazine (yellow no. 5) Tartrazine can cause allergy susceptible people. Disclaimer: the image of the eggs may vary from the one in this page ------------- Este huevo sorpresa contiene: Dulce, juego de memoria, calcamonia y un juguete sorpresa ADVERTENCIA: Peligro de asfixia. Contiene piezas pequeñas. No recomendado para niños menores de 3 años. Contiene Tartrazina (amarillo no. 5) La Tartrazina puede causar alergia a personas susceptibles. Aclaracion: Las imagenes de los huevos pueden variar de las mostradas en esta pagina 。 。 。

Bob Esponja Mega Huevo 6pz// Bob Esponja Mega Egg Surprise 6pc