1890年-2020年

Party Supplies Include Shamrock Glasses St Patrick s Day Accessories Set for Parade Great Party Favors Gifts for Kids and Adults 10pcs Sequined Bow Headband and 4 Different Necklaces

St Patrick' s Day Accessories Set for Parade, Party Supplies Include Shamrock Glasses, Sequined Bow Headband and 4 Different Necklaces, Great Party Favors Gifts for Kids and Adults (10pcs): Toys & Games. St Patrick' s Day Accessories Set for Parade, Party Supplies Include Shamrock Glasses, Sequined Bow Headband and 4 Different Necklaces, Great Party Favors Gifts for Kids and Adults (10pcs): Toys & Games. ☘ 【MATERIAL】St Patrick’s Day accessories are made of Plastic, Nonwoven fabric, Foam 。 ☘ 【THE ST PATRICK'S DAY DECORATION INCLUDES】 A Bow Tie, A St. Patrick's Ribbon Badge, A Green Hats Hair Hoop, A Sequined Bow Headband, A Pair of Green Shamrock Shutter Shades Glasses , A Pair of Green Hats Sunglasses and 4 Different Shamrock Bead Necklaces 。 ☘ 【APPLICATION】Mainly for st patricks day party supplies, can also be applied to stage performance, costume parties, party favor gifts, other festivals and activities, fit for both kids and adults 。 ☘ 【FESTIVAL ATMOSPHERE】These are perfect costume accessories for St Patrick’s Day no matter of bar-hopping with friends or parading on the street 。 ☘ 【QUALITY ASSURANCE】If you're unsatisfied with this item for any reason, just feel free to contact with us. Your satisfaction is our ultimate pursuit 。 Do you want to have a perfect St Patrick’s Day? The dress-up accessories in this kit will give you a good start. 。 These items are full of festival atmosphere with shiny green fabric, green glitter, green foil, and green sequins. That's great to go green all day! 。 Come on and join us with these St Patrick’s accessories which can emphasize the theme of Irish fun and make the festival full of fun and novelty. 。 Unique addition to your parade and party, great entertainment for your guests. 。 Now, let’s enjoy it. 。 。 。