1890年-2020年

Black 200 Sq. Anear K7001 Stretchable Cobwebs with 20 Fake Spider for Halloween Indoor & Outdoor Decorations

Anear K7001 Stretchable Cobwebs with 20 Fake Spider for Halloween Indoor & Outdoor Decorations (200 Sq.'), Black: Toys & Games. Buy Anear K7001 Stretchable Cobwebs with 20 Fake Spider for Halloween Indoor & Outdoor Decorations (200 Sq.'), Black: Party Favors - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. High quality halloween spider web decoration: made of good quality cotton, handy Made craft. You can attach it to other items. Spider webs are one of the easiest ways to add halloween spookiness to your house or party. 。 Super stretchable & elasticity:halloween spider web is easy to install and can stretch up to 200 square feet. So you can make any shape you want and cover anywhere you want to decorate. 。 Reusable and durable:white stretchable cobweb is reusable, retracted and durable. The longer you stretch it, the truer it looks like. Economical tool for celebrate halloween! 。 Applicable occasions:spider webbing can be placed on windows, doors, walls or outdoor to create spook atmospheres. Also suitable for terrified themed party, performance, Masquerade, and other funny activities, bars and other costume parties. 。 Economical halloween decoration necessities:1 white spider web and 25 fake spooky spiders are included. It can enhance the halloween atmosphere. Idea for Halloween party decorate.Just enjoy halloween Day! 。 Ultra economical Halloween spider web decoration, ideal for Halloween indoor and outdoor decoration! You deserve it!  specifications:/  material: spider web: cotton , spiders: PVC  color: spider Cobs: white; spiders: blackweb weight: 60 gramsstretch over 200sqft  package includes: x spider WEB25 x Black spidersnotice:/  please keep it from Fire. 。 。 。

Black 200 Sq. Anear K7001 Stretchable Cobwebs with 20 Fake Spider for Halloween Indoor /& Outdoor Decorations