Magic Butterflies

Magic Butterflies: Industrial & Scientific. Buy Magic Butterflies: Party Favors - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Watch in amazement as the magic butterfly flies out of your hands in a blur of beautiful colors 。 Whistle coated paper butterflies in assorted styles 。 Decorating materials sold separately 。 Simply decorate, wind and release. Watch in amazement as the Magic butterfly flies out of your hands in a blur of beautiful colors! white coated paper butterflies in assorted styles. The sky's the limit with this engaging and customizable craft! decorating materials sold separately. Approximately 4-/". 。 。 。

Magic Butterflies