1890年-2020年

JA-RU Vector Off Road Racers Party Favor Bundle Pack: Toys & Games. JA-RU Vector Off Road Racers Party Favor Bundle Pack: Toys & Games. Available In 4 styles! 。 Easy pull back action lets Super Jet zoom on its own! 。 Great party favor! 。 Party favor bundle pack of 8 。 With the party favor bundle pack of Vector Off Road Racers, you can race your friends ! Available in 4 styles, with easy pull back action, Off Road Racers are perfect for your indoor Grand Prix! Gather your friends and see who's fastest with Vector Off Road Racers!. 。 。 。