1890年-2020年

Mixed 36 Piece Unicorn Theme Birthday Party Favor Bundle Assortment Pack for 12 Kids 12 Unicorn Rings, 12 Necklaces, 12 Bracelets

36 Piece Unicorn Theme Birthday Party Favor Bundle Assortment Pack for 12 Kids (12 Unicorn Rings, 12 Necklaces, 12 Bracelets): Toys & Games. Buy 36 Piece Unicorn Theme Birthday Party Favor Bundle Assortment Pack for 12 Kids (12 Unicorn Rings, 12 Necklaces, 12 Bracelets): Party Favors - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 36+ Piece Set of Unicorn fairytale or fantasy themed jewelry including: 。 12 TRANSLUCENT UNICORN NECKLACES. This whimsical unicorn jewelry is fit for a princess. Each necklace is nicely detailed and made of plastic with a 22” monochrome twine strand. You will get 4 assorted colors including purple, green, red and blue. Each necklace comes individually wrapped. Perfect for treat bags. 。 12 SILICONE BRACELETS. 7.75” each. The perfect party favor for any girl's birthday, these bracelets will be a huge hit! Great jewelry for dress up, pretend play or costume accessories! 4 assorted colors. 。 12 RUBBER UNICORN RINGS. A fun fashion prize for princess parties, birthday celebrations, and carnivals. Soft, rubbery texture. 1” each. Assorted colors. 。 1 SECRET BONUS BAG. This bag includes a surprise unique toy or toys with a unicorn theme. The bonus bag can be a door prize, a present for the birthday girl or boy, or an award for the winner of a unicorn themed game. Graphics by Kristi W Design. 。 This bulk unicorn package contains a super value colorful assortment of novelty party supplies that children of preschool or elementary age will love. Items can be used in a variety of ways including:。Birthday party goody or loot bag fillers or party game prizes for kids.。School teacher class supplies, rewards or incentives.。School or church carnival, treasure chest, fishing booth or duck pond toys.。Christmas stocking stuffers, Easter egg, Easter basket, Halloween or Valentine’s Day giveaways.。Dentist or doctor favors.。 。 。 。