1890年-2020年

Fiesta Party Thank You Note Cards with Envelopes Set of 12 Shaped Thank You Cards Prickly Cactus Party

Prickly Cactus Party - Shaped Thank You Cards - Fiesta Party Thank You Note Cards with Envelopes - Set of 12: Toys & Games. Buy Prickly Cactus Party - Shaped Thank You Cards - Fiesta Party Thank You Note Cards with Envelopes - Set of 12: Invitations & Cards - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Shaped Thank You Cards Set INCLUDES 12 Prickly Cactus Party baby, bridal shower, wedding, engagement, bachelorette or birthday party thank you cards and 12 premium white envelopes. Prickly Cactus Party Shaped Thank You Cards are the perfect end to any event. 。 Prickly Cactus party thank you note cards SIZE 5 inches by 6.75 inches. The included envelopes measure to fit 5 inches by 7 inches cards. 。 The back of each Prickly Cactus Party baby, bridal shower, wedding, engagement, bachelorette or birthday party thank you has space to write a personal message of thanks. 。 PREMIUM PARTY THANK YOU CARDS: Prickly Cactus party thank you cards are professionally printed on heavy-duty cardstock paper with a photo-like shine. They are individually inspected, then carefully packaged with our exclusive squiggle flap envelopes, making this Prickly Cactus Party stationary set a must-have for any baby, bridal shower, wedding, engagement, bachelorette or birthday party. 。 MADE IN THE USA: Prickly Cactus Party Party Thank You Cards are designed and manufactured at our Wisconsin facility using materials that are Made in America. 。 Thank your guests for celebrating by sending Prickly Cactus Party thank you cards. Each Prickly Cactus Party shaped thank you note cards are printed double-sided on sturdy cardstock paper. These fun thank you cards feature our Prickly Cactus Party theme and have plenty of space to write a special note of thanks. Each set of 2 shaped thank you note cards includes 2 white envelopes, making it easy to send a special thank you by mail. 。 。 。