1890年-2020年

With Envelopes & Seal Stickers Vinyl Party 25 Count 25ct Christmas Water Color #2 Holiday Season Party Gathering Invitations Invite Cards

Christmas Water Color #2 Holiday Season Party Gathering Invitations Invite Cards (25 Count) With Envelopes & Seal Stickers Vinyl Party (25ct): Toys & Games. Christmas Water Color #2 Holiday Season Party Gathering Invitations Invite Cards (25 Count) With Envelopes & Seal Stickers Vinyl Party (25ct): Toys & Games. [ 25 COUNT ] With our invitations, you get enough to invite 25 people! You get 25 invitations (measuring 5 inches wide x 7 inches tall), 25 envelopes as well as 25 seal stickers that are perfect to not only seal up the envelopes, but also to add some extra party theme to the outside of the envelopes. 。 [ 5 x 7 IN SIZE ] Don’t be fooled by small invitations. Our invitations measure 5 inches wide x 7 inches tall. In addition, all of our invitations are two sided with high quality colors. 。 [ ENVELOPES & SEAL STICKERS ] Envelopes are included! Our special pack includes A7 envelopes specifically meant to fit 5 inches x 7 inches invitations and also seal stickers. 。 [ THICK CARDSTOCK ] All of our invitations are printed on a thick 14 pt cardstock that features the colorful design on both sides in full-color. Invitations are also uncoated, meaning that it’s super easy for you to write all of the party information on them. 。

With Envelopes /& Seal Stickers Vinyl Party 25 Count 25ct Christmas Water Color #2 Holiday Season Party Gathering Invitations Invite Cards