1890年-2020年

Birthday Party Decorations Party Cupcake Wrappers Gold Set of 12 Adult Happy Birthday

Adult Happy Birthday - Gold - Birthday Party Decorations - Party Cupcake Wrappers - Set of 12: BigDotOfHappiness. Adult Happy Birthday - Gold Cupcake Wrappers INCLUDES 12 decorative cupcake wraps. Adult Happy Birthday - Gold cupcake supplies are perfect for a birthday party. 。 SIZE: Adult Happy Birthday - Gold cupcake wrappers are adjustable up to 2" wide in diameter. Decorative cupcake wrappers will fit standard and medium sized cupcakes, easily hiding the baking wrapper and creating a pretty party treat. 。 EASY PARTY DECORATIONS: Adult Happy Birthday - Gold party cupcake wrappers make it easy to style a gold birthday themed event. Create impressive cupcake towers with decorated treats placed on a tiered stand at the buffet table, style adorable tables with individual cupcakes at each placesetting, or make creative centerpieces using decorated cupcakes and a coordinating treat stand. 。 PREMIUM PARTY SUPPLIES: Adult Happy Birthday - Gold cupcake wrappers are professionally printed on heavy-duty cardstock paper with a photo-like shine. They are individually inspected and carefully packaged by hand. Cupcake wrappers will arrive flat but easily turn into a perfect-sized circular wrap using the tab and slot closure. Decorative cupcake wrappers wrap around a finished cupcake for perfect party decorations! 。 MADE IN THE USA: Adult Happy Birthday - Gold - Birthday Party Decorations - Party Cupcake Wrappers are designed and manufactured at our Wisconsin facility using materials that are Made in America. Adult Happy Birthday - Gold Cupcake Wrappers use a No-Mess Glitter Print: Our wrappers are designed with a printed image of glitter, eliminating glitter flake while maximizing bling effect! 。 These Adult Happy Birthday - Gold - Birthday Party Cupcake Wrappers are a stylish addition to any party! They're made of premium-grade paper with a decorative edge, and are such an easy way to dress up frosted cupcakes. You can also use these party cupcake wrappers around empty cupcake liners for a unique treat cup to hold other goodies and candies. Either way, you are sure to get rave reviews of these adorable cupcake wrappers at your party. 。 。 。