1890年-2020年

Browse our store and choose other numbers Wasiwax No Birthday Candle 2 SILVER GLITTER

Wasiwax No (2) Birthday Candle - SILVER GLITTER - Browse our store and choose other numbers: Home & Kitchen. Buy Wasiwax No (2) Birthday Candle - SILVER GLITTER - Browse our store and choose other numbers: Birthday Candles - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Paraffin Wax 。 Made in England, UK 。 Cotton wick, lead free, and materials of exceptional quality. 。 Stunning Silver Glitter Birthday Number candle by . Manufactured in Great Britain Ideal for Silver Anniversary celebrations; Birthdays, or any other occasion that requires elegance. 。 。 。