1890年-2020年

Green INFEI 4 Colors Happy Birthday Fabric Flag Buntings Garlands Wedding Children Party Decoration

INFEI 4 Colors Happy Birthday Fabric Flag Buntings Garlands Wedding Children Party Decoration (Green): Toys & Games. INFEI 4 Colors Happy Birthday Fabric Flag Buntings Garlands Wedding Children Party Decoration (Green): Toys & Games. 2PCS in one set 。 One bunting of 5 flags for 'Happy', Approx 1.75 meters / 5.75 feet, includes 2 sides' ribbon 。 One bunting of 8 flags for 'Birthday', Approx 2.3 meters / 7.55 feet, includes 2 sides' ribbon 。 Flag Size: approx 6.6"(17cm) in side length and 5.91"(15cm) in height 。 Used in Wedding, Birthday Party, Baby Show 。