1890年-2020年

24 Ct. Classic Bangle Bracelet

Classic Bangle Bracelet, 24 Ct.: Toys & Games. Classic Bangle Bracelet, 24 Ct.: Toys & Games. 24 Pieces bracelet 。 Fits most teens and adults 。 Multi-colored, plastic construction bracelets 。 Great for christmas parties, everyday wear, halloween parties, costume parties or any themed event 。 Every 80's chick knows how more is more. Complete your look with these 80's Bangle Bracelets. These are four crazy chunky bangles with wavy edges and they're totally shiny plastic—just the way you like it. These are also perfect as games prizes or party loot. 。 。 。