1890年-2020年

Confetti Balloons Gold Royal Blue Metallic Balloon Wedding Baby Bridal Shower Birthday Party Favor Suppliers 12inch: Toys & Games. Confetti Balloons Gold Royal Blue Metallic Balloon Wedding Baby Bridal Shower Birthday Party Favor Suppliers 12inch: Toys & Games. * Including Blue 20packs ,Light Blue 20packs and 10packs confetti Royal Blue balloons,50packs 。 *Use instruction :Inflate the balloon with helium or air (not allowed blow by month ,especially Confetti balloons, gently rub the balloon with towel / carpet / hair and shake theballoons to make the beautiful confetti stick to the side wall of the balloon and your party rock. 。 *Perfect balloons for Happy Birthday ,Bachelorette ,Bridal shower, Weddings,Gender Reveal ,Champagne , proposal, graduation party. Festival Fiesta Balloons : such as Christmas , Abraham Lincoln's Birthday, St. Valentine's Day (Valentine's Day), Mother's Day, H alloween, Thanksgiving, Bachelor/Single Party, Carnival, Surprise Party. Wonderful Business Presentation,Thanksgiving day , Christmas Party, etc 。 *Please do not worry about quality or quantity when buying! 100% non-toxic rubber latex. Helium filled floating time approximately 15 hours. 。 * It is convenient to charge and deflate . Feel free to contact us if you have any questions about our product . 。