1890年-2020年

BESTONZON Gold Crown Cake Topper Queen Princess Themed Crown Cake Decoration Wedding Birthday Parties Supplies: Kitchen & Dining. BESTONZON Gold Crown Cake Topper Queen Princess Themed Crown Cake Decoration Wedding Birthday Parties Supplies: Kitchen & Dining. You can use this Tiara crown for cake topper or Beauty pageant! It is definitely looks gorgeous. 。 Exquisite craftsmanship enhances its quality and grade, unlike the plastic one. 。 Gorgeous queen crown, let you be more charming at once. 。 It is suitable for party cake decoration. 。 Description。This is a premium cake topper tiara crown. It is suitable for party cake decoration. You can use this Tiara crown for cake topper or Beauty pageant! It is definitely looks gorgeous. Exquisite craftsmanship enhances its quality and grade, unlike the plastic one.。Features。- Color: Gold.。- Material: Metal.。- Size: 10x10x5.cm.。- You can use this Tiara crown for cake topper or Beauty pageant! It is definitely looks gorgeous.。- Exquisite craftsmanship enhances its quality and grade, unlike the plastic one.。- Gorgeous queen crown, let you be more charming at once.。- It is suitable for party cake decoration.。Package Including。1 x Tiara Crown Party Cake Decoration 。 。 。