1890年-2020年

Dust brush and Dust pan Small set Broom and dust pan set Hand brush Pack of 2 Hand Broom Broom and dustpan small set

Broom and dust pan set, Dust brush and Dust pan Small set, Hand brush, Hand Broom, Broom and dustpan small set (Pack of 2): Health & Personal Care. Buy Broom and dust pan set, Dust brush and Dust pan Small set, Hand brush, Hand Broom, Broom and dustpan small set (Pack of 2) on ✓ FREE SHIPPING on qualified orders. Our dustpan and brush are available in variety of colors. The pointed tip of the brush structure allows easy cleaning of tight corners and cracks. The dustpan ensures maximum pickup of the dust as its lip fits flat against the floor. The soft grip of the brush allows it to fit snugly into the dustpan for easy storage. The built in comb on the dustpan allows easy cleaning of dirt from the brush bristles. This product is designed to make your cleaning simple and fun! 。 。 。