1890年-2020年

Ergo Force Squeegee Gold/Aluminum Handle Triple Durometer for Screen Printing Revel Shore 10 Squeegee w/Triple Durometer Blade

Ergo Force Squeegee Gold/Aluminum Handle Triple Durometer for Screen Printing (10' Squeegee w/Triple Durometer Blade): Arts, Crafts & Sewing. Buy Ergo Force Squeegee Gold/Aluminum Handle Triple Durometer for Screen Printing (10" Squeegee w/Triple Durometer Blade): Squeegees - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Gold Plated back with high tolerance machined aluminum with an anodized finish 。 Triple Durometer 70/90/70 Squeegee Blade 。 Squeegee blade holding mechanism allows for use of both sides of the squeegee blade and easy replacement 。 Patent pending design allows the squeegee to excerpt more pressure while using softer blades, this gives you the best of all worlds and makes printing much easier for you 。 Great for pull or push screen printing 。 There are many reasons to love this squeegee: it’s comfortable to hold, smooth and intuitive to print with, exerts more pressure and cleans nicely. The Ergo Force Squeegee just might be the best squeegee in the world! Try ’s new Ergo Force Squeegee for yourself and fall in love with screen printing all over again as you print with it, you’ll see why. 。 。 。

Ergo Force Squeegee Gold//Aluminum Handle Triple Durometer for Screen Printing Revel Shore 10 Squeegee w//Triple Durometer Blade