1890年-2020年

Showa Best 350L SHOWA Best Glove Atlas Fit 350 PF Knit Glove with Nitrile Palm Coating Showa Best® Medium Large Green Pack of 12

Showa Best 350L SHOWA Best Glove Atlas Fit 350 PF Knit Glove with Nitrile Palm Coating, Medium, Green, Large (Pack of 12): Industrial & Scientific. Showa Best 350L SHOWA Best Glove Atlas Fit 350 PF Knit Glove with Nitrile Palm Coating, Medium, Green, Large (Pack of 12): Industrial & Scientific. The ergonomic design and flexible coating make the Atlas fit PF350 nitrile palm coated gloves the most comfortable and versatile work gloves in the world. Pioneered by showa-best, these gloves outperform leather and cotton gloves by providing superior durability, dexterity and fit. A curved shape, combined with the oil-resistant nitrile coating, reduces hand fatigue and allows workers to perform either detailed tasks, or heavy duty jobs with ease. These gloves are great for use in general purpose, construction, assembly, maintenance and Janitorial applications. 。 。 。