1890年-2020年

Liberty Glove & Safety KV4729XL Liberty K-Grip Kevlar Premium Textured Latex Dipped Palm Coated Seamless Knit Glove with 10-gauge Shell Pack of 12 X-Large Blue

Liberty K-Grip Kevlar Premium Textured Latex Dipped Palm Coated Seamless Knit Glove with 10-gauge Shell, X-Large, Blue (Pack of 12): Work Gloves: Industrial & Scientific. Liberty K-Grip Kevlar Premium Textured Latex Dipped Palm Coated Seamless Knit Glove with 10-gauge Shell, X-Large, Blue (Pack of 12): Work Gloves: Industrial & Scientific. Liberty premium textured latex dipped palm coated seamless knit glove. Kevlar is one of the strongest man made fibers available with excellent cut protection and heat insulation. It is designed to protect hands from the sharp edges of metals, ceramics, glass and other materials. Pound for pound 5 times stronger than stainless steel. Latex offers super strength and dexterity, liquid proof and chemical resistance protection in the unsupported version. Coated gloves provide extra protection, extra comfort, better tactility and in some styles. Palm coated gloves have better dexterity and breathability in warmer climates offering more air circulation on the hand and have better grip on the palm area. Kevlar palm coated gloves offer firm fit, with the added cut resistance protection from slashes and abrasions. Applications: paper industry, shipping and receiving, metal working, light duty assembly, general assembly operations/maintenance. Glove comes with elastic wrist and 10-gauge 100 percent Kevlar shell. X-large size. 。 。 。

Liberty Glove /& Safety KV4729XL Liberty K-Grip Kevlar Premium Textured Latex Dipped Palm Coated Seamless Knit Glove with 10-gauge Shell Pack of 12 X-Large Blue