1890年-2020年

Polyester Carlisle 40005C05 Multi-Purpose Valve & Fitting Brush Red Pack of 6

Carlisle 40005C05 Multi-Purpose Valve & Fitting Brush, Polyester, Red (Pack of 6). Buy Carlisle 40005C05 Multi-Purpose Valve & Fitting Brush, Polyester, Red (Pack of 6): Brushes - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. The sparta spectrum bottle/Valve brush with black bristles has a long handle and a round head that fits into jars, bottles, and Glasses to clean in all directions. The bristles are ideal for use in areas such as food preparation and service environments that rely on color-coding to prevent cross-contamination. The brush has a durable plastic handle for control. The bristles are made of polyester for abrasion and chemical resistance, shape recovery, and extended life. The base resins used for the block and bristles are food and Drug Administration (FDA) approved. All brush material is free of BPA (Bisphenol a) to address safety concerns raised by the U.S. Fda and other organizations. manufactures food service equipment and supplies and sanitary maintenance tools and supplies for commercial, industrial, and institutional facilities. The company, founded in 95, is headquartered in Oklahoma City, OK. 。 。 。

Polyester Carlisle 40005C05 Multi-Purpose Valve /& Fitting Brush Red Pack of 6