1890年-2020年

Twin Elegant Comfort 1500 Thread Count Egyptian Quality 4 Piece Wrinkle Free and Fade Resistant Luxurious Bed Sheet Set Eggplant Purple

Elegant Comfort 1500 Thread Count Egyptian Quality 4 Piece Wrinkle Free and Fade Resistant Luxurious Bed Sheet Set, Twin, Eggplant Purple: Home & Kitchen. Buy Elegant Comfort 1500 Thread Count Egyptian Quality 4 Piece Wrinkle Free and Fade Resistant Luxurious Bed Sheet Set, Twin, Eggplant Purple: Sheet & Pillowcase Sets - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Microfiber 。 Imported 。 1 Flat Sheet (66" x 96") 1 Fitted Sheet (39" x 75") and 2 Standard Pillow Cases (20" x 30") 。 Fits mattresses up to 14" - 16" deep with elastic all around the fitted sheet 。 Micro fiber sheets are as soft as 1,500 thread count Egyptian cotton 。 Easy care sheets are machine washable and require no ironing 。 Elegant Comfort - High Quality and has a breathable weave 。 Experience luxury like you've never felt before. This sumptuous sheets set is going to bring your dreams to a whole new level. This set is crafted from incredible, wrinkle-free 0 GSM microfiber. It's available in a variety of beautiful colors, and no matter which one you choose, when morning comes and the alarm clock goes off, you just might be tempted to crawl farther beneath these covers and try to pick up where your dreams left off. 。 。 。