1890年-2020年

Sweet Home Collection Supreme 1800 Series 4pc Bed Sheet Set Egyptian Quality Deep Pocket King White My Sweet Home MSH-1800-K-WHT

Sweet Home Collection Supreme 1800 Series 4pc Bed Sheet Set Egyptian Quality Deep Pocket - King, White: Home & Kitchen. Buy Sweet Home Collection Supreme 1800 Series 4pc Bed Sheet Set Egyptian Quality Deep Pocket - King, White: Home & Kitchen - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Luxury Micro Fiber Yarns 1800 Series 。 King: 1 Flat (102"x105") 1 Fitted (78"x80") and 2 Standard Pillow Cases (20"x40") 。 Fits mattresses up to 16" deep with elastic all around the fitted sheet; Machine wash in cold water with similar colors; Tumble dry low; Do not bleach 。 Brand New and Factory Sealed No Ironing Necessary 。 Premium quality, wrinkle free sheet set 。 Super Soft sheets with super soft comfort, luxury and style a cut above the rest. Beautiful super soft sheet sets that feel great, look great and launder like a dream. 1800 Super Soft sheet sets made from super soft brushed polyester micro fiber have the comfort, feel, luxury and softness of 1800 Series Egyptian Cotton. Twin, Full, Queen and King size sheet sets with deep pockets that fit today's extra thick mattresses. Twin comes with 1 fitted sheet, 1 flat sheet and 1 pillowcase. The Full, Queen, King, California King includes 1 fitted sheet, 1 flat sheet and 2 pillowcases. WARRANTY DETAILS: WARRANTY ONLY COVERS ITEMS SOLD BY MY SWEET HOME. IF MERCHANDISE IS DEFECTIVE WITHIN THE WARRANTY PERIOD, PLEASE CONTACT MY SWEET HOME. 。 。 。