1890年-2020年

4 Piece Queen Sheet Set for Pink Black and White Stripe Paris Bedding Collection Sweet Jojo Designs B00K88H1J2

Sweet Jojo Designs 4-Piece Queen Sheet Set for Pink, Black and White Stripe Paris Bedding Collection: Home & Kitchen. Buy Sweet Jojo Designs 4-Piece Queen Sheet Set for Pink, Black and White Stripe Paris Bedding Collection: Sheet & Pillowcase Sets - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 1 Flat Sheet, 1 Fitted Sheet, 2 Pillow Cases 。 Queen Dimensions: Fitted Sheet (60in. x 80in. x 15in. Pocket), Flat Sheet (90in. x 102in.) 2 Pillow Cases (20in. x 30in.) 。 Machine Washable Brushed Microfiber sheet set with coordinating trim and light pink piping 。 This design has matching accessories such as hampers, lamp shades, window treatments and wall decor 。 borders, wall decals, shower curtains, memo boards, pillows and pillows cases 。 Paris 4pc Queen Sheet set is made to coordinate with their Full/Queen Bedding Sets. These sheets use white brushed microfiber fabric with coordinating black and white stripe trim and light pink piping. This sheet set is machine washable for easy care. 。 。 。