1890年-2020年

Patch Magic 30-Inch by 50-Inch Cedar Trail Sheet Set Crib: Home & Kitchen. Buy Patch Magic 30-Inch by 50-Inch Cedar Trail Sheet Set Crib: Sheet & Pillowcase Sets - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Cotton 。 Imported 。 Crib sheet.Baby Bedding from Patch Magic in Patchwork 。 Baby Bedding from Patch Magic in Patchwork 。 Machine washable.Line or Flat dry only.No chlorine No Bleach Very Gentle Cycle 。 200 Thread Count 。 Sheet Set Crib 30-inch by 50-inch 。 Presenting rare handwork on quilts and accessories. Not Printed. Appliqued with over 25 to 45 fabrics on each quilt. Superior cotton and yarn dyed fabrics are used. Of unique value as household item, a collectible, a gift, cherished and loved by all for its elaborate application of colors and designs and detailed appliques with small fabric parts, surpasses all competition. 。 。 。