1890年-2020年

Five Queens Court Tristan 100% Brushed Cotton Pillow Sham Grey & Blue Standard

Five Queens Court Tristan 100% Brushed Cotton Pillow Sham, Standard, Grey & Blue. Buy Five Queens Court Tristan 100% Brushed Cotton Pillow Sham, Standard, Grey & Blue: Pillow Shams - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Cotton 。 Imported 。 Complements and modernizes your bedroom decor 。 100Percent brushed Cotton 。 Modern brushstroke print 。 Care instructions: machine washable-do not Bleach-Tumble dry low-warm iron 。 Our Tristan complimentary pillow sham features a soothing indigo, blue, and grey brushstroke design. The blue binding adds detailing for a tailored finish. The sham is 00Percent brushed twill cotton and delightfully soft. 。 。 。

Five Queens Court Tristan 100/% Brushed Cotton Pillow Sham Grey /& Blue Standard