1890年-2020年

100% Soft Sateen Cotton 400 Thread Count Made in Portugal Ginkova Luxury Fitted Sheet Breathable Bed Sheets For Comfy Night Sleep White, Twin

Ginkova Luxury Fitted Sheet | 100% Soft Sateen Cotton (White, Full): Home & Kitchen. Ginkova Luxury Fitted Sheet | 100% Soft Sateen Cotton (White, Full): Home & Kitchen. 100% Cotton - 400 Thread Count High Quality, Long Staple, Premium Grade, Super Soft 。 Made in a family-owned factory in Portugal, from start to finish 。 Sateen weave with soft elegant sheen 。 For that expensive hotel feel, iron on medium heat. Why not indulge every once in a while? 。 Oeko-Tex certified - no harmful and toxic substances 。 Designed with 15" deep pocket, smart SIDE labels and strong elastic all around 。 Twin 39" x 76" x 15" | Full 54" x 76" x 15" | Queen 60" x 80" x 15" | King 76" x 80" x 15" 。 A fitted sheet needs to be strong and durable. This is why we designed it with strong industrial grade elastic all around so you put it on and forget about it. No midnight waking up to adjust it because it came undone. Inspired by Paris chic and luxurious hotel bedding, we chose incredibly soft and breathable sateen fabric – luxe meets comfort. Wake up and feel chic after an incredible night of sleep. All our bed linens are made with integrity in a family-owned factory in Portugal. No unhappy workers and toxic chemicals - our bed sheets are Oeko-Tex certified. This is a special product, crafted with care and attention to every detail, so you don't have to worry about a thing and sleep peacefully. 。 。 。

100/% Soft Sateen Cotton 400 Thread Count Made in Portugal Ginkova Luxury Fitted Sheet Breathable Bed Sheets For Comfy Night Sleep White, Twin