1890年-2020年

Zinus 4 Inch Swirl Gel Memory Foam Air Flow Topper Queen AZ-SWFT-400Q

Zinus 4 Inch Swirl Gel Memory Foam Air Flow Topper, Queen: Home & Kitchen. Buy Zinus 4 Inch Swirl Gel Memory Foam Air Flow Topper, Queen: Replacement Parts - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 1 inch of cool gel memory foam for ideal sleeping comfort 。 3 inches of air flow high density support foam provides cool support 。 Green tea extract and castor natural plant oil naturally eliminate odor-causing bacteria 。 Only the highest Quality memory foam - memory foam is CertiPUR-US certified for durability, performance, and Content 。 Worry Free 5 year limited Warranty 。 The swirl gel memory foam 4 inch mattress topper will enhance the comfort your mattress with cooling, supportive foam. A cover is not included as our topper can fit under any standard fitted or deep-pocket fitted sheet. The latest evolution of memory foam, biofoam replaces some of the traditional petroleum with natural plant oil, and includes natural green tea Extract and all natural active charcoal to help absorb moisture, eliminate odors, and keep your mattress topper fresh. Please open your mattress topper package within 72 hours of receipt and allow 48 hours for your new mattress topper to return to its original, plush shape. Another comfort innovation from . 。 。 。