1890年-2020年

Serta 4 Lasting Dream Ultra Gel-Infused Memory Foam Mattress Topper Queen Sinomax USA 701083990396

Serta 4' Lasting Dream Ultra Gel-Infused Memory Foam Mattress Topper, Queen: Home & Kitchen. Buy Serta 4" Lasting Dream Ultra Gel-Infused Memory Foam Mattress Topper, Queen: Mattress Toppers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Get the ultimate in dreamlike comfort from 4 inches of premium, gel-infused memory foam with a soft, textured cover. 。 Extends the life of your current mattress and makes it more comfortable, more supportive, with active airflow. 。 Relieves pressure points for less tossing and turning and a deeper night’s sleep. 。 Gel infused memory foam transfers heat away from the body to create the ideal sleep temperature. 。 High Airflow technology in the cover provides continual circulation and creates a surface that won’t heat up. 。 Supportive, comfortable, with high airflow - experience the feeling of dream stay. Now you can extend the life of your current mattress - and make it more comfortable, with active airflow. The dream stay ultra memory foam mattress topper offers 4 inches of ultimate comfort & support - infused with premium gel memory foam with a soft, textured cover. Together, they relieve painful pressure points and dissipate heat so you'll enjoy a deeper sleep. 。 。 。