1890年-2020年

Vinyl Free 100% Microfiber Waterproof Bed Sheets Full Size of Khaki Homaxy Waterproof Mattress Protectors Premium Breathable Hypoallergenic Fitted Sheet Only

Homaxy Waterproof Mattress Protectors, 100% Microfiber Waterproof Bed Sheets, Premium Breathable Hypoallergenic Fitted Sheet Only - Vinyl Free, Full Size of Khaki: Homaxy. Buy Homaxy Waterproof Mattress Protectors, 100% Microfiber Waterproof Bed Sheets, Premium Breathable Hypoallergenic Fitted Sheet Only - Vinyl Free, Full Size of Khaki: Mattress Protectors - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Microfiber 。 Function: Perfectly protects against dust, fluids, urine, perspiration, allergens, and accidental spills accidents; Great for those with kids, pets, allergies, asthma, eczema or incontinence 。 Material and Recommended Size: 400 thread count brushed microfiber polyester blend fabrics, 100% durable TPU bottom layer waterproof protection (Vinyl Free), without noise; Full size fitted sheet measures 57 Inch by 75 Inch 。 Perfect Fit: Expertly crafted 15 inches deep pockets with a durable elastic bottom edge will hug your mattress tight to secure fit and will never slip off 。 Care and Cleaning: Resistant to dust, while anti-moisture and hypoallergenic; Machine wash in warm water, tumble dry low, do not bleach, no ironing 。 Satisfaction Guarantee: We have 1 year guarantee for return or replacement; If you were unsatisfied for any reason, don’t hesitate to contact us for a full refund; 10-year warranty. 。

Vinyl Free 100/% Microfiber Waterproof Bed Sheets Full Size of Khaki Homaxy Waterproof Mattress Protectors Premium Breathable Hypoallergenic Fitted Sheet Only