1890年-2020年

Mandra Microfiber Deep Pocket Premium Mattress Protector Cover Vinyl Free 100% Waterproof White, Queen Breathable and Hypoallergenic

Mandra Microfiber Deep Pocket Premium Mattress Protector Cover - 100% Waterproof, Breathable and Hypoallergenic - Vinyl Free (White, Queen): Home & Kitchen. Buy Mandra Microfiber Deep Pocket Premium Mattress Protector Cover - 100% Waterproof, Breathable and Hypoallergenic - Vinyl Free (White, Queen): Sheets & Pillowcases - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Microfiber 。 Waterproof Protection - Complete protection, repels all fluids, including urine, perspiration and accidental spills. 。 Fitted Sheet Style - Queen size mattress protector measures 60" x 80", fits mattresses up to 15" with elastic all around the fitted sheet. 。 Quiet and Breathable - Quiet comfort, noiseless membrane backs a breathable, polyester knit to create a soft mattress cover. 。 Hypoallergenic - Protect your mattress from dust mites, mold, bacteria, allergens and protect yourself from bedbugs. 。 Machine Washable - Wash cold tumble dry low. do not iron. do not bleach. do not use fabric softener. 。 Mattress Protector Size。Queen: 60" x 80"。Deep pocket fitted sheet with elastic all around. 。Fits mattresses up to 15".。 Waterproof。Prevent dust mites, fluids, urine, sweat, allergens, bacteria and pet dander.。 Breathable。This vinyl-free waterproof membrane allows air to pass through while blocking liquids, dust mites, mold, and bacteria.。 Blocks Dust Mites & Allergens。Hypoallergenic fabrics effectively isolate dust mites and allergens for a cleaner, more comfortable sleeping environment.。 Machine Washable。Wash Cold Tumble Dry Low. Do not Iron. Do Not Bleach. Do not use Fabric Softener.。 Great for those with kids, pets, allergies, asthma, eczema or incontinence.。Best experience - microfiber fabric surface is quiet soft, noiseless, will not change the feel of your mattress.。 。 。 。

Mandra Microfiber Deep Pocket Premium Mattress Protector Cover Vinyl Free 100/% Waterproof White, Queen Breathable and Hypoallergenic