1890年-2020年

Mandra Warm Flannel Deep Pocket Premium Mattress Protector Cover Gray, Queen 100% Waterproof Breathable and Hypoallergenic Vinyl Free

Mandra Warm Flannel Deep Pocket Premium Mattress Protector Cover, 100% Waterproof, Breathable and Hypoallergenic - Vinyl Free (Gray, Queen): Home & Kitchen. Buy Mandra Warm Flannel Deep Pocket Premium Mattress Protector Cover, 100% Waterproof, Breathable and Hypoallergenic - Vinyl Free (Gray, Queen): Mattress Protectors - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Polyester 。 Waterproof Protection - Complete protection, repels all fluids, including urine, perspiration and accidental spills. 。 Fitted Sheet Style - Queen size mattress protector measures 60" x 80", fits mattresses up to 15" with elastic all around the fitted sheet. 。 Quiet and Breathable - Quiet comfort, noiseless membrane backs a breathable, polyester knit to create a soft mattress cover. 。 Soft & Cozy - Made of high quality microfiber polyester, it's super soft, durable, breathable, hypoallergenic, warm and thicker. 。 Machine Washable - Wash gentle cycle separately in cold water. Tumble dry low. Do not iron. Do not bleach. Do not use fabric softener. 。 Mattress Protector Size。Queen: 60" x 80"。Deep pocket fitted sheet with elastic all around. 。Fits mattresses up to 15".。 100% Waterproof。Protect mattresses from dust mites, liquids, urine, sweat, allergens, bacteria and pet dander.。Never worry about soiling the mattress and losing your warranty.。 Breathable。This vinyl-free waterproof membrane allows air to pass through while blocking liquids, dust mites, mold, and bacteria.。Vinyl-free materials safe for children and pets.。 Blocks Dust Mites & Allergens。Hypoallergenic fabrics effectively isolate dust mites and allergens for a cleaner, more comfortable sleeping environment.。 Machine Washable。Machine wash gentle cycle separately in cold water. Do not Iron. Do Not Bleach. Do not use Fabric Softener.。 Great for those with kids, pets, allergies, asthma, eczema or incontinence.。Best experience - Flannel fabric is soft, warmer, noiseless, will not change the feel of your mattress.。 。 。 。

Mandra Warm Flannel Deep Pocket Premium Mattress Protector Cover Gray, Queen 100/% Waterproof Breathable and Hypoallergenic Vinyl Free