1890年-2020年

Deny Designs Iveta Abolina Little Bird Duvet Cover Queen

Deny Designs Iveta Abolina Little Bird Duvet Cover, Queen: Home & Kitchen. Buy Deny Designs Iveta Abolina Little Bird Duvet Cover, Queen: Duvet Covers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Polyester 。 Made in the USA and Imported 。 Turn your bedroom into a super stylish focal point with this artistic duvet cover! 。 This lightweight duvet is made from ultra soft, woven polyester with a hidden and secure zip closure 。 There are interior ties to attach the duvet cover to the down comforter or insert 。 Deny Designs duvet covers are comfy, fade resistant and machine washable 。 Deny Designs is a revolutionary Home Decor company that supports the art community worldwide 。 Our duvet cover is made from an ultra soft, lightweight woven polyester printed cream top with a 100% polyester cream bottom and includes a hidden zipper with interior corner ties to secure your comforter. It’s comfy, fade-resistant, and machine washable. The comforter insert and pillow shams are not included. Based in Denver, Colorado, is a modern, think-outside-the-box home furnishings company. Deny empowers its customers to transform dull, everyday household accessories into fun and original statement. With each purchase, our team of talented artists earn part of the proceeds, enabling Deny to support art communities all over the world while also spreading the creative love! 。 。 。

Deny Designs  Iveta Abolina Little Bird Duvet Cover Queen