1890年-2020年

88 x 88, Kess InHouse EBI Emporium Enchanted Forest 8 Featherweight Queen Duvet Cover

Kess InHouse EBI Emporium Enchanted Forest 8' Featherweight Queen Duvet Cover, 88 x 88,: Home & Kitchen. Buy Kess InHouse EBI Emporium Enchanted Forest 8" Featherweight Queen Duvet Cover, 88 x 88, : Duvet Covers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 60% Polyester/ 40% Cotton 。 Imported 。 Made of Lightweight Spun Polyester 。 Inseam zipper closure 。 Ties on the inside to anchor insert 。 Machine Washable: Gentle Cycle, Line Dry 。 Printed in the USA 。 Featherweight Rest in comfort with the featherweight duvet cover from KESS InHouse. Made of a light polyester spun material, this duvet cover feels like cool sheets on a hot day. Great for warm climates and for those who like lots of layers on their beds, the featherweight duvet cover is perfect! Machine washable, it has a hidden zipper closure and ties inside to anchor your duvet insert. Show off your artistic edge with a show stopping piece that will act as center stage for your room! 。 。 。