1890年-2020年

upstairs by Dransfield & Ross Antalya Duvet Cover QUEEN

upstairs by Dransfield & Ross, Antalya Duvet Cover, QUEEN: Home & Kitchen. Buy upstairs by Dransfield & Ross, Antalya Duvet Cover, QUEEN: Duvet Cover Sets - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. An elegant piece from Antalya Bedding Collection 。 Shell: 80% polyester, 20% linen 。 Crochet decorative trim around the perimeter, lined with Taffeta 。 Machine washable, imported 。 Size: QUEEN, 92" (L) x 96" (W) 。 Inspired by an antique rug design, the Antalya duvet cover brings a fresh update to a timeless look. Rich spice tones unfold on a luxuriously textured fabric that come together to create an eye-catching, globally-inspired effect. 。 。 。

upstairs by Dransfield /& Ross Antalya Duvet Cover QUEEN