1890年-2020年

Pillow Perfect Maya Sierra Floor Pillow 24.5-Inch

Pillow Perfect Maya Sierra Floor Pillow, 24.5-Inch: Home & Kitchen. Buy Pillow Perfect Maya Sierra Floor Pillow, 24.5-Inch: Throw Pillows - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Polyester 。 Made in US 。 Includes one pillow; suitable for indoor use. 。 Plush Fill - 100-percent polyester fiber filling 。 Edges of pillows are knife edge 。 Easy Care - lightly spot clean or hand wash fabric with mild detergent and cool water; then let air dry 。 Measures: 24.5-inch length X 24.5-inch width X 5-inch depth 。 Crafted with the modern home in mind, this brown Ikat printed throw pillow is a terrific player with your stylish home decor. With a durable fabric shell and plush fill, this well-crafted throw pillow was made to withstand years of comfortable cushioning. Paired alone or with other styles, you and guests alike will adore the rich quality and design of this stylish accessory. 。 。 。