1890年-2020年

Yellow Blue The Pillow Collection Gamila Floral Outdoor Pillow

The Pillow Collection Gamila Floral Outdoor Pillow, Yellow Blue: Home & Kitchen. Buy The Pillow Collection Gamila Floral Outdoor Pillow, Yellow Blue: Throw Pillows - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Includes a 5/95 down feather pillow insert 。 Hidden zipper closure 。 Made in the USA 。 Reversible with the same fabric on both sides 。 Measures 18" x 18" 。 The fresh and cheery colors of this outdoor throw pillow mix well with your patio, cabana and other settings. This square pillow features an interesting floral pattern with fun hues like yellow, green, blue, orange, white and red. Lend comfort to your outdoor furniture by propping up this accent pillow. This square pillow is designed to withstand various elements with its weatherproof materials. Hidden zipper closure for easy cover removal. Knife edge finish on all four sides. Reversible pillow with the same fabric on the back side. Spot cleaning suggested. 。 。 。