1890年-2020年

Pillow Perfect Tribal Bands Rectangular Throw Pillow Rust/Cream/Black

Pillow Perfect Tribal Bands Rectangular Throw Pillow, Rust/Cream/Black: Home & Kitchen. Buy Pillow Perfect Tribal Bands Rectangular Throw Pillow, Rust/Cream/Black: Throw Pillows - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Cotton 。 Made in the USA or Imported 。 Includes one (1) decorative throw pillow; suitable for indoor use 。 Plush fill - 100-percent polyester fiber filling 。 Edges of pillow are knife edge with a Sewn seam closure 。 Easy care - lightly spot clean or hand wash fabric with mild detergent and cool water; then let air dry 。 Measures: 18.5-inch length x 11.5-inch width x 5-inch depth 。 Get the look of a Sampler with this striped rectangular throw pillow in warm coral orange and crisp white, embroidered with Inky black thread. Each vertical stripe features a different pattern, from dotted lines to chevrons and French knots, to give them an intricate, eye-catching look. Hand embroidered, each pillow is different and unique, just like the home it is going into. 。 。 。

Pillow Perfect Tribal Bands Rectangular Throw Pillow Rust//Cream//Black