1890年-2020年

The Pillow Collection Caledon Floral Pillow Yellow

The Pillow Collection Caledon Floral Pillow, Yellow: Home & Kitchen. Buy The Pillow Collection Caledon Floral Pillow, Yellow: Throw Pillows - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Includes a 5/95 down feather pillow insert 。 Hidden zipper closure 。 Made in the USA 。 Reversible with the same fabric on both sides 。 Measures 18" x 18" 。 Reinvent your living space with this pretty home accessory adorned with a lovely pattern. This accent pillow features a beautiful combination of animal and floral pattern. Perfect for indoor use, this 18" pillow will definitely captivate your attention. Made of 100% soft cotton material hidden zipper closure for easy cover removal. Knife edge finish on all four sides. Reversible pillow with the same fabric on the back side. Spot cleaning suggested. 。 。 。