1890年-2020年

Taupe Set of 2 501277 Pillow Perfect Outdoor Forsyth Corded Rectangular Throw Pillow

Pillow Perfect Outdoor Forsyth Corded Rectangular Throw Pillow, Taupe, Set of 2: Home & Kitchen. Buy Pillow Perfect Outdoor Forsyth Corded Rectangular Throw Pillow, Taupe, Set of 2: Throw Pillows - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Polyester 。 Made in the USA or Imported 。 Includes two (2) outdoor pillows, resists weather and fading in sunlight; Suitable for indoor and outdoor use 。 Plush Fill - 100-percent polyester fiber filling 。 Edges of outdoor pillows are trimmed with matching fabric and cord to sit perfectly on your outdoor patio furniture 。 Easy Care - lightly spot clean or hand wash outdoor pillow fabric with mild detergent and cool water; then let air dry 。 Measures: 18.5-inch length X 11.5-inch width X 5-inch depth (measurements may vary up to 1-inch since item is handcrafted) 。 Add the perfect blend of color and comfort to any space in your home with this set of two rectangle throw pillows from the Forsyth Collection. Dimensions: .5 in. L X .5 in. W X 5 in. D. 。 。 。