1890年-2020年

Blue Gray 18 x 18 Kess InHouse Heidi Jennings Hats Off to You Throw Pillow

Kess InHouse Heidi Jennings Hats Off to You Throw Pillow, Blue Gray, 18' x 18': Home & Kitchen. Buy Kess InHouse Heidi Jennings Hats Off to You Throw Pillow, Blue Gray, 18" x 18": Throw Pillows - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Polyester 。 Made in US 。 Fabric woven polyester 。 Closure sealed 。 Care spot treatment with mild detergent 。 4000 pieces of art available on 4 sizes; Artwork available on variety of products: duvet covers, rugs, dog beds, fleece blankets 。 We believe art enriches our lives, so a percentage of every KESS InHouse sale goes back to the artist who created the design 。 Rest among the art you love with artistic throw pillows! it's amazing what a pillow can do to complete a room, let alone a whole collection of them. Decorate with various shapes and sizes with rectangle throw pillows. Use on couches, chairs, lofts, beds, sofas, futons, office chairs and much more. These pillows are printed on both sides for added pizzazz! at KESS InHouse, we see home decor as a chance to add art to the home and to bring together a collaborative community of artists. Whether it's on the couch, in the kitchen or hanging from a wall, we believe that art enriches our lives and we want to support the artists who make it possible. For this reason, a percentage of every KESS InHouse sale goes back to the artist who created the design. KESS InHouse curates every piece of artwork specifically keeping in mind the product line. We pride ourselves on the quality and integrity of our company and home decor line. KESS InHouse believes artists should be rewarded for their creativity, imagination, and ability to transform a blank surface into something remarkable. We would like to invite you to join us in our fight against blank walls and creatively lacking homes. 。 。 。