1890年-2020年

Mango The Pillow Collection Ellery Solid Pillow

The Pillow Collection Ellery Solid Pillow, Mango: Home & Kitchen. Buy The Pillow Collection Ellery Solid Pillow, Mango: Throw Pillows - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Includes a 5/95 down feather pillow insert 。 Hidden zipper closure 。 Made in the USA 。 Reversible with the same fabric on both sides 。 Measures 18" x 18" 。 This solid pillow is a perfect addition to your pillow collection. Spruce up your living room, bedroom or lounge area with this accent pillow. With an exotic mango hue, you can easily pair this with other bright colors. For a hip and trendy look, mix this throw pillow with geometric, floral, chevron and other patterned pillows. Made of 100% durable burlap fabric. Hidden zipper closure for easy cover removal. Knife edge finish on all four sides. Reversible pillow with the same fabric on the back side. Spot cleaning suggested. 。 。 。