1890年-2020年

Mushy Pillows Heart Shaped Microbead Pillow Soft Comfortable Perfect for Any Romantic Occasion: Home & Kitchen. Buy Mushy Pillows Heart Shaped Microbead Pillow Soft Comfortable Perfect for Any Romantic Occasion: Throw Pillows - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. THE PERFECT VALENTINE'S GIFT OR ANY ROMANTIC OCCASION: Show that special someone in a very special and cute way how much you love them with the Mushy Heart-Shaped Pillow 。 DOUBLE SEAMED, SUPER COMFORTABLE AND LOOKS BEAUTIFUL: The Heart-shaped Pillow is very beautiful, and you can use it to decorate your bed, sofa, chair or even a chaise lounge! 。 PEOPLE PREFER PREMIUM POLYSTYRENE PILLOWS: Microbead pillows are great for sitting up in bed to read or propping up your tablet, placing behind your back while driving or watching TV for better posture, or putting between your knees while sleeping. Even pets can be caught napping on them 。 HYPOALLERGENIC, WASHABLE, NYLON AND SPANDEX COVER FOR FLEXIBILITY AND COMFORT: Microbead Pillows do not store moisture and so minimizes the risk of dust mites and bacteria. This heart pillow remains cool through the night. While the label recommends only wiping with a damp cloth and mild soap, the pillow is machine washable separately. Put the pillow inside a pillowcase and wash on gentle cycle with cold water. The pillow is best air dried 。 MUSHY PILLOWS ARE VERY DURABLE AND LAST FOR YEARS: Mushy pillows high quality prevents deflation, getting stuck with tiny beads everywhere, and hardening over time like you might find with other microbead pillows 。 Show that special someone in a very special and cute way how much you love them with the Mushy Heart-Shaped Pillow. Perfect for Valentine's Day or any romantic occasion, the Heart-shaped Pillow will fill your home with love! Also, the Heart-shaped Pillow is very beautiful and you can use it to decorate your bed, sofa, chair or even a chaise lounge! Kids will love them and great for travel too! These are ultra-comfy squishy pillows filled to the brim with luxuriating microbeads, thus ensuring their incredible softness. 。 。 。