1890年-2020年

18 by 18 Kess InHouse Matt Eklund Crashing Blue Geometric Throw Pillow

Kess InHouse Matt Eklund Crashing Blue Geometric Throw Pillow, 18 by 18': Home & Kitchen. Buy Kess InHouse Matt Eklund Crashing Blue Geometric Throw Pillow, 18 by 18": Throw Pillows - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Polyester 。 Made in US 。 Fabric woven polyester 。 Zipper sealed 。 Care spot treatment with mild detergent 。 Over 4000 pieces of art. Artwork available on variety of products: shower curtain, throw pillow, dog beds, pillowcases, duvet cover 。 We believe art enriches our lives, so a percentage of every Kess InHouse sale goes back to the artist who created the design 。 Rest among the art you love with artistic throw pillows! it's amazing what a pillow can do to complete a room, let alone a whole collection of them. Decorate with various shapes and sizes with rectangle throw pillows. Use on couches, chairs, lofts, beds, sofas, futons, office chairs and much more. These pillows are printed on both sides for added pizzazz! at KESS InHouse, we see home decor as a chance to add art to the home and to bring together a collaborative community of artists. Whether it's on the couch, in the kitchen or hanging from a wall, we believe that art enriches our lives and we want to support the artists who make it possible. For this reason, a percentage of every sale goes back to the artist who created the design. curates every piece of artwork specifically keeping in mind the product line. We pride ourselves on the quality and integrity of our company and home decor line. believes artists should be rewarded for their creativity, imagination, and ability to transform a blank surface into something remarkable. We would like to invite you to join us in our fight against blank walls and creatively lacking homes. 。 。 。