1890年-2020年

Red Lacquer The Pillow Collection Saar Floral Pillow

The Pillow Collection Saar Floral Pillow, Red Lacquer: Home & Kitchen. Buy The Pillow Collection Saar Floral Pillow, Red Lacquer: Throw Pillows - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Includes a 5/95 down feather pillow insert 。 Hidden zipper closure 。 Made in the USA 。 Reversible with the same fabric on both sides 。 Measures 18" x 18" 。 This decor pillow adds vibrancy and depth to any of your rooms. With its blazing color palette with shades of red, grey, yellow and white, this accent piece is all you need for your home. Decorate your sofa, bed or seat with a few pieces of this 18" pillow. Made of 100-percent plush cotton fabric. Reversible pillow with same fabric on both sides. Includes a hidden zipper for easy cover removal and cleaning. Comes standard with a feather down pillow insert. Cover and insert made in the USA. Dry cleaning recommended. 。 。 。